• Whey Protein - Ουδέτερη γεύση
Κωδικός Προϊόντος: 7000-1000

Whey Protein - Ουδέτερη γεύση

Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν αθλητικής διατροφής που περιέχει έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Χωρίς ασπαρτάμη, εύκολα διαλυτή υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος


Η Whey Protein της Lamberts με ουδέτερη γεύση, αποτελεί ένα από τα υψηλότερης ποιότητας και καθαρότητας σκευάσματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με αυστηρώς καθορισμένα πρότυπα ποιότητας παρασκευής.


Η Whey Protein με ουδέτερη γεύση της Lamberts:

– παρέχει 23.6 gr/δόση υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

– παρασκευάζεται από μίγμα Whey Concentrate και Whey Isolate, για την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων πρωτεΐνης, εν συγκρίσει με πολλά αντίστοιχα σκευάσματα αθλητικής διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά.

– παρέχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, μεταξύ των οποίων 6 gr/δόση από τα Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S). Τα 3 Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S=λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) αποτελούν το βασικό δομικό συστατικό για τον σχηματισμό του 1/3 του συνόλου της μυϊκής πρωτεΐνης του οργανισμού. Εκτός του σημαντικού δομικού τους ρόλου αποτελούν την κύρια πηγή κάλυψης των ενεργειακών αναγκών των μυών, καθώς καταβολίζονται αποκλειστικά στον μυϊκό ιστό .


Το κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου σκευάσματος είναι η απουσία προσθετικών γεύσης, κάτι που καθιστά δυνατή την ανάμιξη της σκόνης σε χυμούς, κρέμες ή σούπες σε άτομα που επιθυμούν αύξηση της συνολικής ημερήσιας πρωτεϊνικής πρόσληψης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή δροσιστικών smoothies (προσθήκη της σκόνης σε νερό ή γάλα και φρέσκα φρούτα και εν συνεχεία ανάδευση των υλικών σε blender). Η υψηλή ποιότητα ορού γάλακτος που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος, προσδίδει στην σκόνη μια ήπια γαλακτώδη οσμή, εν αντιθέσει με πολλά αντίστοιχα σκευάσματα της αγοράς τα οποία λόγω χρήσης πρώτων υλών χαμηλής ποιότητας αναδίδουν μια δυσάρεστη οσμή, η οποία αποκρύπτεται με την χρήση ισχυρών γλυκαντικών και βελτιωτικών γεύσης.


Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 41704/23.06.2008

Διατροφικές πληροφορίες Aνά 50gr
Ενέργεια 492kJ/118kcal
Πρωτεΐνη 23.6g
Υδατάνθρακες 2.4g
Εκ των οποίων σάκχαρα 2.4g
Λίπη 1.5g
Εκ των οποίων κορεσμένα 1.1g
Άλας 0.272g
 

Προφίλ αμινοξέων:

Typically Aνά 30gr
Αλανίνη 1.0g
Αργινίνη 0.6g
Ασπαρτικό Οξύ 2.5g
Κυστείνη 0.4g
Γλουταμικό Οξύ 4.1g
Γλυκίνη 0.40g
Ιστιδίνη* 0.40g
Ισολευκίνη*/** 1.50g
Λευκίνη*/** 3.0g
Λυσίνη* 1.9g
Μεθειονίνη* 0.4g
Φαινυλαλανίνη* 0.7g
Προλίνη 1.3g
Σερίνη 1.1g
Θρεονίνη* 1.6g
Τρυπτοφάνη* 0.6g
Τυροσίνη 0.7g
Βαλίνη*/** 1.5g


*=Βασικά Αμινοξέα (Essential Amino Acid) **=Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S)

Ingredients: Whey Protein Blend (Whey Protein Concentrate (Milk ,Soy), Whey Protein Isolate (Milk ,Soy),Branched Chain Amino acids (L-Leucine,L-Isoleucine,L-Valine),Flavouring, Magnesium Citrate, Stabiliser (Xanthan Gum) , Natural Colour (Beta Carotene) Artificial Sweetener (Sucralose)

Δοσολογία: Αναδεύστε 30 g (1scoop) σε 200ml κρύου νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος (για καλύτερη διάλυση της σκόνης χρησιμοποιείστε ένα blender) . Συνίσταται η λήψη 1-4 δόσεων ημερησίως αναλόγως με τις ανάγκες του οργανισμού σε πρωτεΐνη.

Μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για την ενίσχυση της συνολικής πρωτεϊνικής πρόσληψης.

Η ανάμιξη με αποβουτυρωμένο γάλα (1 ποτήρι) προσθέτει μια επιπλέον πρωτεϊνική πρόσληψη της τάξεως των 8 gr και μια θερμιδική πρόσληψη περίπου 85 θερμίδων.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Αριθμός δόσεων ανά συσκευασία: 33

Οδηγίες φύλαξης: Φυλάξτε το σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Περιέχει γάλα και σόγια.

Παράγεται σε εργοστάσιο χρησιμοποιεί: δημητριακά

Προφυλάξεις: Το σκεύασμα αυτό δεν συνίσταται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΣΚΟΝΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΥΠΟΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Συσκευασία: 1000g

Κωδικός: 7000