ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία ANAFAR AE ξεκίνησε με ιδρυτή τον Γιάννη Αναστασιάδη και έδρα την Θεσσαλονίκη το 1999 την εμπορία στον χώρο των παραιατρικών σκευασμάτων.

Η άριστη συνεργασία με καταστήματα βιολογικών προϊόντων, καλλυντικών, φαρμακείων και φαρμακαποθηκών σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις προδιαγραφές των προϊόντων της σύντομα καθιέρωσε την εταιρία στο δίκτυο των συγκεκριμένων καταστημάτων σαν εταιρία με εμπιστοσύνη , γρήγορη στην εξυπηρέτηση και πάντα στην υπηρεσία του τελικού καταναλωτή. Από το 2003 η εταιρία επικεντρώθηκε στα δίκτυα των φαρμακείων.

Από το 2000 η εταιρία είναι  αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρίας Lamberts στην Βόρειο Ελλάδα έχοντας υιοθετήσει πλήρως την φιλοσοφία της εταιρίας για υψηλής ποιότητας προϊόντα και τα οποία υποστηρίζονται από έγκυρες επιστημονικές έρευνες.

Η Lamberts είναι η κορυφαία εταιρία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής και πολυβιταμινών με έδρα την Μεγάλη Βρετανία και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.


Η εταιρία ANAFAR AE διαθέτοντας αποθήκη , ομάδες πωλήσεων και ιατρικής ενημέρωσης έχει στόχο την καθημερινή κάλυψη των αναγκών των πελατών των φαρμακείων της.

Παράλληλα εκπαιδεύει τα στελέχη των πελατών φαρμακείων για την αξία , τα πλεονεκτήματα και την χρήση των σκευασμάτων καθώς και τα υψηλά φαρμακευτικά standards της Lamberts.

Έχοντας κλείσει την πρώτη 20ετία της λειτουργίας της, η ANAFAR  AE αλλά και ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αναστασιάδης με τις ομάδες του στοχεύουν υψηλότερα με το να μεταδώσουν την αξία της Lamberts παράλληλα με αυτής της ANAFAR στην άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε κάθε απομακρυσμένο φαρμακείο της Βόρειας Ελλάδος.


Υγεία & Διατροφή

img01

Οι 8 βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ποιες τροφές τις περιέχουν

Οι οκτώ βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι θρεπτικά συστατικά, που χαρίζουν ενέργεια και ε... περισσότερα
img01

9+1 τροφές πλούσιες σε Βιταμίνη C!

Βιταμίνη C δεν έχουν μόνο τα πορτοκάλια. Ποιες είναι οι πιο πλούσιες σε βιταμίνη C τροφές;... περισσότερα