ΟΜΟΡΦΙΑ

Κολλαγόνο συναντά Ωμέγα 3!

Posted On Απρίλιος 18, 2016 at 12:31 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κολλαγόνο συναντά Ωμέγα 3!

Το κολλαγόνο είναι αυτό που καλείται να κάνει τα πάντα -και κάνει τα πάντα- για την επιδερμίδα! Πρωτίστως, ευθύνεται για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Το πρόβλημα είναι πως ο χρόνος, αλλά και παράγοντες όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση και ο ήλιος είναι εχθροί του και δυναμιτίζουν την καλή του λειτουργία. Πώς φέρνουμε, λοιπόν, το κολλαγόνο του δέρματός μας πίσω στον σωστό δρόμο;

Αρχικά, με Colladeen® Derma Plus, την ολοκληρωμένη φόρμουλα υγείας του δέρματος που βελτιώνει την ελαστικότητά του και μειώνει το βάθος των ρυτίδων. Αν αυτό είναι το καθημερινό σας τελετουργικό, είναι σίγουρο πως είστε στον σωστό δρόμο για την αποκατάσταση του τόσο πολύτιμου κολλαγόνου της επιδερμίδας σας.

Συμπληρωματικά, αναζητήστε όπου σταθείτε κι όπου βρεθείτε την πολύτιμη βιταμίνη C. Παίζει μεγάλο ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό σας και η έλλειψή της μειώνει σημαντικά τον ρυθμό αναπλήρωσής του. Γιατί να μην είναι το δέρμα σας όσο πιο λαμπερό γίνεται;

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει η καθημερινή χρήση αντηλιακού! Πέρα από την φροντίδα του σε σχέση με τις κηλίδες και τη φωτογήρανση, τα ποσοστά κολλαγόνου διατηρούνται υψηλά και έτσι, έχετε ένα άγχος λιγότερο για την αποκατάστασή του.

Στα must της επιδερμίδας είναι φυσικά και η απολέπιση, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και κατ’ αυτό τον τρόπο, ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή νέων που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τα επίπεδα κολλαγόνου της επιδερμίδας.

Τελευταία, αλλά καθόλου αμελητέα, πρέπει να αναφέρουμε τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Τα καλά τους λιπαρά κάνουν επίσης θαύματα για την επιδερμίδα. Και εδώ, έρχεται το Pure Fish Oil των 1100mg που σας εξασφαλίζει 700mg Ωμέγα 3 ανά κάψουλα, συμβάλλοντας έτσι με τη σειρά του ουσιαστικά στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου από την επιδερμίδα.

Με καθημερινή φροντίδα και ευλαβική τήρηση ενός προγράμματος, μπορείτε να είστε σίγουρες πως τόσο τα Ωμέγα 3 του Pure Fish Oil όσο και το Colladeen® Derma Plus θα κάνουν και με το παραπάνω το καθήκον τους, φέρνοντας τον οργανισμό σας στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση και την παραγωγή κολλαγόνου στα υψηλότερά της επίπεδα!