ΟΜΟΡΦΙΑ

Καιρός για ομορφιά!

Posted On Απρίλιος 18, 2016 at 12:29 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καιρός για ομορφιά!

Και επειδή όλες θέλουμε η ομορφιά μας να είναι παντός καιρού, με κρύο και με ζέστη, επιλέγουμε Colladeen®Derma Plus, ή αλλιώς την επιστημονική προσέγγιση στην προστασία του κολλαγόνου του δέρματος. Το συνδυάζουμε πάντα με ό,τι άλλο καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την υγεία και την ευεξία μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα αυτό που θέλουμε, τόσο στον καθρέφτη όσο και μέσα μας!

Η λογική υπαγορεύει πως δεν παραλείπουμε την ενυδάτωση του οργανισμού μας, γι’ αυτό και πίνουμε πολύ νερό! Συμπληρωματικά, κάτι που πάντα θα απολαμβάνει ο οργανισμός μας είναι ένας χυμός με πορτοκάλι και μανταρίνι –δοκιμάστε τον– ή αν προτιμάμε κάτι πιο πρωτότυπο, ένας χυμός πορτοκάλι-μανταρίνι-ρόδι και ό,τι άλλο υπαγορεύει η έμπνευσή μας!

Ξέρουμε πως το σώμα μας έχει διαρκώς ανάγκη από άσκηση, ακόμα κι αν η διάθεσή μας δεν είναι ακριβώς προσανατολισμένη προς τα εκεί. Ας σκεφτούμε ότι κάνουμε δώρο στον εαυτό μας το επόμενο μισάωρο και ας το αφιερώσουμε στο αγαπημένο μας άθλημα αν έχουμε ή έστω σε ένα γρήγορο περπάτημα που θα κάνει το αίμα να κυκλοφορήσει παντού.

Η ευεξία και η ομορφιά είναι στο χέρι μας! Αρκεί, να πάρουμε πρωτοβουλία!