ΟΜΟΡΦΙΑ

Επιτέλους, όμορφη… διάθεση!

Posted On Απρίλιος 18, 2016 at 12:27 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιτέλους, όμορφη… διάθεση!

Η άνοιξη ξέρει τι κάνει! Μας γεμίζει ενέργεια, μας λούζει με το φως του υπέροχου ήλιου της και μας θυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι στη γωνία! Πρώτο βήμα είναι να μην πανικοβληθούμε στην περίπτωση που έχουμε κιλά με τα οποία δεν θέλουμε να κάνουμε διακοπές. Δεύτερο βήμα είναι να λαμβάνουμε καθημερινά Pure Green Coffee Extract, τον πράσινο καφέ που με δύο ταμπέλες ημερησίως, βοηθά στην απώλεια 5,4 κιλών μέσα σε 12 εβδομάδες!

Το βάρος, φυσικά, δεν είναι το παν! Το παν είναι η διάθεση! Και η διάθεση, ιδίως την άνοιξη, είναι εύκολο να χτυπήσει ταβάνι! Όσο πιο νωρίς ξημερώνει, τόσο πιο εύκολο είναι να αποδεχτούμε την πρόκληση του να ξεκινήσουμε να αθλούμαστε πριν τη δουλειά, τη σχολή ή το ξύπνημα των παιδιών. Δεν χρειάζονται πολλά! Μουσική στα αυτιά μας και ασκήσεις πιλάτες ή αερόμπικ ή ζούμπα ή ακόμα και γρήγορο περπάτημα για να κάνουμε τις δουλειές μας πριν αρχίσει η καθημερινότητά μας!

Και μετά, τι; Μετά αμυνόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε στο άγχος και την πίεση και βρίσκουμε μια ώρα μέσα στην ημέρα για εμάς, για τους φίλους μας, για την οικογένειά μας. Το φινάλε της ημέρας μας αξίζει να είναι ευχάριστο, γι’ αυτό ένα σινεμαδάκι, ένα ποτάκι με παρέα, ένα φαγητό με κάποιους από αυτούς που αγαπάμε… Τι άλλο να ζητήσει κανείς;