ΟΜΟΡΦΙΑ

Καλοκαιρινό selfie…ing!

Posted On Απρίλιος 18, 2016 at 12:25 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλοκαιρινό selfie…ing!

Πότε έβγαλες τελευταία φορά selfie; Μήπως προβάροντας το μπικίνι σου για την πρώτη εξόρμηση στην παραλία; Ή μήπως θεωρείς ότι πριν το επόμενο selfie με μαγιό, χρειάζεται μια τόνωση του ηθικού σου με τον αποχαιρετισμό μερικών περιττών κιλών; Αν είναι έτσι, κανένα θέμα! Κάνουμε τοPure Green Coffee Extract της Lamberts καθημερινή μας συνήθεια και απολαμβάνουμε την πιο υγιεινή απώλεια βάρους εν όψει καλοκαιριού. Να το πούμε και με αριθμούς; 2 ταμπλέτες την ημέρα, 1 κιλό το μήνα!

Με την αυτοπεποίθηση που θα συγκεντρώσεις από το Pure Green Coffee της Lamberts, είσαι πλέον έτοιμη για selfie! Διαλέγεις την καλύτερή σου γωνία, παίρνεις την καλύτερή σου πόζα, βγάζεις φωτογραφία και την κάνεις share με όλους σου τους φίλους! Μιλάμε για ένα trend που δεν μπορεί να λείψει από το ανανεωμένο σου look!!!

Αυτό το καλοκαίρι, με το ανανεωμένο look που θα αποκτήσεις με το Pure Green Coffee τηςLamberts, κάθε στιγμή είναι μια νέα ευκαιρία για selfie. Γιατί; Eπειδή αυτό το καλοκαίρι είσαι στα καλύτερα σου! So, say cheese and start selfie…ing!