ΥΓΕΙΑ

Στην υγεία μας, δίνουμε την πρέπουσα σημασία!

Posted On Απρίλιος 18, 2016 at 12:16 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στην υγεία μας, δίνουμε την πρέπουσα σημασία!

Εκεί που μόλις έχουμε τελειώσει το ανοιξιάτικο καθάρισμα, έχοντας δηλαδή φέρει όλο το σπίτι πάνω-κάτω, πονάει απελπιστικά το ισχίο μας. Δεν δίνουμε σημασία. Καθώς σηκωνόμαστε το πρωί από το κρεβάτι, αρχίζει ένας πόνος στα χέρια και δε λέει να φύγει. Δε δίνουμε σημασία. Εκεί που καθόμαστε στον καναπέ, στα καλά του καθουμένου δηλαδή, αρχίζει να πονάει το γόνατό μας! Πάλι δεν δίνουμε σημασία; Καιρός να δώσουμε και να ξεκινήσουμε να φερόμαστε καλά στις αρθρώσεις μας. Κίνηση πρώτη η Γλυκοζαμίνη! Πού θα την βρούμε; Στο Glucosamine Complete που ανά 3 ταμπλέτες –που είναι η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία– περιέχει 1500mg γλυκοζαμίνης, ενισχυμένης με όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά που δρουν αποτελεσματικά για την καλύτερη λειτουργία των αρθρώσεων.

Τι άλλο κάνουμε; Βεβαιωνόμαστε ότι κάνουμε το καλύτερο για τις αρθρώσεις μας πηγαίνοντας στον γιατρό και εξηγώντας τα συμπτώματά μας και τη συχνότητά τους. Εκείνος με τη σειρά του φροντίζει να μας δώσει την καλύτερη δυνατή συμβουλή ή αγωγή, αν συντρέχει τέτοιος λόγος.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε, ώστε να ανακουφίσουμε τα όποια συμπτώματα. Εκτός από το να κάνουμε το Glucosamine Complete κομμάτι της ζωής μας, μπορούμε πάντα να προσέχουμε το σωματικό μας βάρος, ώστε αυτό να μην αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα και ενίοτε να αφήνουμε κάποιον να μας βοηθήσει στις βαριές δουλειές του σπιτιού. Ακούσατε, Ελληνίδες μανούλες και νοικοκυρές;