ΥΓΕΙΑ

Αυτό που θέλουν οι αρθρώσεις!

Posted On Απρίλιος 18, 2016 at 12:14 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτό που θέλουν οι αρθρώσεις!

Το πρώτο είναι εύκολο και γνωστό! 3 ταμπλέτες Glucosamine Complete την ημέρα, είναι αυτό που θα διευκολύνει τη λειτουργία τους! Όμως, οι αρθρώσεις είναι απαιτητικές. Όπως κάνουν τα πάντα για εμάς, έτσι θέλουν να κάνουμε κι εμείς τα πάντα γι’ αυτές. Και δεν είναι δύσκολο, αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να τους εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή μεταχείριση!

Αν υποφέρουμε από πόνους στις αρθρώσεις, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι οι κινήσεις μας. Χρησιμοποιούμε τις αρθρώσεις μεν, αλλά δεν τις φτάνουμε στα όριά τους, γι’ αυτό και κάνουμε αργές και απαλές κινήσεις. Ειδικότερα, για την υγεία των δαχτύλων, όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το χέρι, αντί για τα δάχτυλα, το πράττουμε και χρησιμοποιούμε αντικείμενα καθημερινής χρήσης με εργονομικές λαβές, ώστε να μην χρειάζεται να τα σφίγγουμε. Διαβάζοντας ένα βιβλίο, για παράδειγμα, το ακουμπάμε σε ένα τραπέζι, αντί να αφήνουμε όλο του το βάρος στα δάχτυλά μας.

Επιπλέον, δε μένουμε πολλή ώρα ακίνητοι, γιατί η ακινησία κοιμίζει τις αρθρώσεις. Για κάθε παθητική δραστηριότητα, όπως το να καθόμαστε και να διαβάζουμε ή να βλέπουμε τηλεόραση, χρειάζεται πάντα ένα διάλειμμα. Από την άλλη πλευρά πάλι, όταν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε… ξεκουραζόμαστε! Γιατί ούτε η κούραση βοήθησε ποτέ τις αρθρώσεις μας.