ΟΜΟΡΦΙΑ

Η ομορφιά είναι στο χέρι μας!

Posted On Απρίλιος 17, 2016 at 6:59 μμ by / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ομορφιά είναι στο χέρι μας!

Ακριβώς όπως και το αδυνάτισμα! Με τη βοήθεια των άψητων κόκκων του πράσινου καφέ που κρύβει τα μυστικά του στις ταμπλέτες Pure Green Coffee Extract, μπορούμε να ρυθμίσουμε την απώλεια βάρους –έως και 5,4 κιλά- με 2 ταμπλέτες ημερησίως έπειτα από 12 εβδομάδες συνεχόμενης χορήγησης. Ξέρετε όμως τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να αισθανόμαστε πιο όμορφες; Και συγκεκριμένα με τα μαλλιά μας;

Αν υποθέσουμε ότι η ρίζα μας χρειάζεται περιποίηση το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι μία χωρίστρα ζιγκ ζαγκ και όχι συμβατική. Φαντάζει μικρό το κόλπο, αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει!

Επιπλέον, τα μαλλιά μας ακόμα και βρεγμένα, θέλουν ειδική περιποίηση. Χτενίζουμε τούφα-τούφα, από το μέσο προς τις άκρες και μετά, από τη ρίζα ως το μέσο. Κάτι ξέρουν οι επαγγελματίες που το τηρούν ευλαβικά χρόνια και χρόνια τώρα! Και κάτι ακόμα! Πήγαμε μόλις κομμωτήριο και θέλουμε να διατηρήσουμε το χτένισμά μας για λίγο ακόμα; Κοιμόμαστε με ένα μεταξωτό μαντίλι στα μαλλιά ή σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη και ξυπνάμε την επόμενη ημέρα, σα να βγήκαμε μόλις από το κομμωτήριο!